Jahody-rebarbora

Jahody-rebarbora

Ingredience (na 6 sklenic)

250 g
jahod
3
polévkové lžíce citronové šťávy
100 ml
rebarborového sirupu
Rotkäppchen Rosé Sec

Příprava

  1. Jahody umyjte pod studenou vodou a několik hezkých si dejte bokem na ozdobu.
  2. Oberte lístky meduňky, jahody nakrájejte na kousky a rozmixujte tyčovým mixérem. Promíchejte s citronovou šťávou a rebarborovým sirupem.
  3. Pyré nalijte do formy na ledové kostky a vložte do mrazničky. 
  4. Při servírování vložte do vysokých sklenic po 3-4 kostkách ovocných ledových kostek.
  5. Okraj sklenice ozdobte lístkem meduňky a 1 jahodou. Dolijte Rotkäppchen Rosé Sec.

K tomuto receptu doporučujeme

Rotkäppchen Rosé Sec


Prosím zadejte své datum narození.



Společnost Rotkäpchen se zavázala v rámci právních předpisů pro odpovědné užívání alkoholických nápojů. Jelikož tato webová stránka obsahuje reklamní informace o alkoholických nápojích, prosíme o předchozí potvrzení vaší plnoletosti. Návštěvou naší webové stránky přijímáte naše podmínky používání a zásady ochrany osobních údajů.

Impresum