Nealkoholická Bílá sangria

Ingredience na 4–6 porcí:

50 g
cukru
1
citron
1
červené jablko
1
bio pomeranč
1
nektarinka
10
hroznů bezsemenného světlého a tmavého vína
100 g
jahod
2
lahve (à 750 ml) Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc
kostky ledu

Příprava

  1. Cukr svařte v hrnci s 50 ml vody a nechte asi 2 minuty vařit. Sirup nechte vychladnout. Citron rozpulte a vymačkejte. Jablko omyjte, rozpulte a odstraňte jádřince, nakrájejte ho na plátky ve tvaru půlměsíčku a pokapejte ho citronovou šťávou.

  2. Pomeranč omyjte teplou vodou, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Nektarinku omyjte, rozpulte, odstraňte pecku a nakrájejte na plátky ve tvaru půlměsíčku. Hrozny omyjte a rozpulte. Jahody omyjte, očistěte a nakrájejte na plátky.

  3. Plátky jablek, pomeranč, nektarinku, hrozny, jahody a sirup dejte do nádoby na bowli, promíchejte a nechte asi 10 minut odstát. Přilijte Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc, vložte kostky ledu a ihned podávejte.

     

Doba přípravy: asi 40 minut. Doba čekání: asi 10 minut.
Cca 630 kJ, 150 kcal na porci. Bílkoviny 1 g, tuky 0 g, sacharidy 31 g

Fotografie: Rotkäppchen by Food & Foto Experts

 

K tomuto receptu doporučujeme

Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc


Prosím zadejte své datum narození.



Společnost Rotkäppchen se zavázala v rámci právních předpisů pro odpovědné užívání alkoholických nápojů. Jelikož tato webová stránka obsahuje reklamní informace o alkoholických nápojích, prosíme o předchozí potvrzení vaší plnoletosti. Návštěvou naší webové stránky přijímáte naše podmínky používání a zásady ochrany osobních údajů.

Impresum